HumanWare Braill Connect Brailov terminal

HumanWare Braille Connect

 

Braille Connnect je nepogrešljiv spremljevalec za tiste, ki želijo komunicirati s svojim mobilnim telefonom, prenosnim računalnikom ali dlančnikom.
Brezžična povezava omogoča pisanje dokumentov, beležk, elektronske pošte ali besedilnih sporočil. To je mogoče z vgrajeno Braillovo tipkovnico.  Branje iz prenosnih naprav je omogočeno s pomočjo Braillovih znakov, kar omogoča, da ne uporabljate zvočnega predvajanja na javnih mestih.


HumanWare Brailliant - Brailov terminal

HumanWare Brailliant

 

Brailliant brailevo vrstico lahko enostavno prenašate sem in tja, od doma v šolo ali na delo. Postavite Brailliant v torbo z vašim prenosnikom in komaj boste vedeli, da je z vami.
Brailliant se lahko povezuje preko USB priklopa ali preko Bluetooth - brezžične povezave.

Na voljo je v 5 velikostih:24, 32, 40, 64 in 80 celic.


HumanWare SmartView Versa+

 

SV Versa+ je kombinacija ročne elektronske lupe in visoko zmogljivega multimedijskega predvajalnika s tipkami enostavnimi za uporabo in velikim LCD zaslonom ter povečavo do 15x. SV Versa+ omogoča shranjevanje slik, snemanje zvočnih beležk, poslušanje glasbe in gledanje video vsebin. Avto fokus kamera izostri sliko. Položite SV Versa+ na papir, uporabite stojalo za pisanje ali izvlecite ročaj in uporabite SV Versa+ kot klasično lupo.


HumanWare SmartView Versa

 

Z velikimi tipkami enostavnimi za uporabo in velikim LCD zaslonom je SV Versa ročna elektronska lupa, ki poveča sliko do 15x. Avto fokus kamera izostri sliko. Položite SV Versa na papir, uporabite stojalo za pisanje ali izvlecite ročaj in uporabite SV Versa kot klasično lupo.